Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja. Tänä vuonna kunniakierros järjestetään jo 35. kerran. Kampanjan tuotolla kerätään varoja yleisurheilutyöhön. Pihtiputaalla tapahtuman järjestelyistä vastaa Pihtiputaan Tuiskun yleisurheilujaosto.

Kunniakierros on koko perheen tapahtuma, jossa liikutaan yhdessä tunnin ajan hyvässä hengessä ikään ja kuntoon katsomatta. Samalla kerätään varoja osallistujan päättämän kierrosmaksun tai kertamaksun mukaan. Käteismaksuja keräyksessä ei saa ottaa vastaan, luvatuista tukisummista lähetetään lasku jälkikäteen sähköpostitse tai postitse. Pienin laskutettava summa on 15 €. Virallisia keräyslomakkeita saa tapahtumapaikalta tai etukäteen marja.haapapuro@gmail.com.

Tapahtumassa voi osallistua Paula Kallatsan ohjaamaan circuit-jumppaan, Niemenharjulle suuntautuvalle pyöräretkelle Anu Hiirosen johdattamana tai omaan tahtiin urheilukentällä lenkkeillen. Kokoontuminen on urheilukentällä, jonne kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen klo 14.00. alkavaa Kunniakierrosta. Ennen varsinaista tapahtumaa klo 12.30. alkaen on myös mahdollisuus tutustua yleisurheilun eri lajeihin seuran nuorten urheilijoiden opastuksella ja tavata seuran lapsia ja nuoria, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Mehutarjoilu, kioski. Sateisen sään sattuessa salivaraus!
Lisätietoja www.kunniakierros.fi, www.pihtiputaantuisku.fi ja www.facebook.com/kunniakierros.