Pihtiputaan Tuiskun yleisurheilijat kilpailivat 2.9. Eurassa Seuracupin mestaruudesta alle 5000 asukkaan kuntien Kilo -sarjassa. Jännittävän finaalin päätteeksi Tuiskun joukkue nappasi ensimmäisen Seuracup -voittonsa usean vuoden hienojen sijoitustensa jatkoksi! Toiseksi sijoittui viime vuoden voittaja Kaustisen Pohjan-Veikot, piste-eroa joukkueiden välille tuli lopulta 6,5 pistettä. Tässä linkki kisojen henkilökohtaisten lajien tuloksiin:

Pihtiputaan Tuiskun yleisurheilu elää voimakkaassa nosteessa. Harrastajamäärät ovat kasvaneet ja ohjaajia on koulutettu lisää. Kausi on sujunut kaikin puolin mallikkaasti, siitä kertovat viime viikkojen onnistumiset Seuracupin lisäksi SM-kisoissa sekä Sisulisähuipentumassa.

Tuiskun urheilijat saavuttivat SM-kisoissa kaksi Suomen mestaruutta, yhden hopean sekä useita pistesijoja. Urheilijat tekivät kisoissa myös omia ennätyksiään.

Raaseporissa 14- ja 15 -vuotiaiden SM-kisoissa Suomen mestareiksi itsensä urheilivat Lassi Hakonen P14 100m sekä Joonatan Kemppainen P15 seiväs. Lassi saavutti myös hopeaa P14 korkeudessa, Joonatan sijoittui P15 kuulassa kahdeksanneksi. Kisoissa Tuiskua edustivat myös Nita Rasi (T14 korkeus 4. sija, seiväs 5. sija), Toni Haapapuro (P15 kuula 6. sija, kiekko 9. sija), Joona Turpeinen (P14 kiekko 7. sija, kuula 9. sija), Otto Ruuska (P14 kuula 10. sija) sekä Noora Hakonen (T15 kuula, 20. sija). Henkilökohtaisten mitalien lisäksi P15 kuulan parikilpailussa Toni Haapapuro ja Joonatan Kemppainen saavuttivat hopeaa. P14 kuulan parikilpailussa Joona Turpeisen ja Otto Ruuskan sijoitus oli 4.

Tuiskua edusti 2 urheilijaa 16-17 -vuotiaiden SM-kisoissa Iisalmessa. Heikki Marin oli P16 sarjan keihäässä 9. ja  Aapo Varis oli M17 sarjan keihäässä 10.

Kauhavalla 19-22 -vuotiaiden SM-kisoissa Matti Kahilainen oli M22 sarjan kuulassa 4. ja kiekossa 8. Mari Kahilainen oli N19 sarjan kuulassa 9.

Matti Kahilainen edusti Tuiskua jälleen Kalevan kisoissa ollen kuulassa 17. Alla linkit SM-kisojen tuloksiin.

Raasepori, 14-15 -vuotiaat

Iisalmi, 16-17 -vuotiaat

Kauhava, 19-22 -vuotiaat

Seinäjoki, Kalevan kisat

9-15 -vuotiaat kilpailivat piirinmestaruuksista Sisulisähuipentumassa Saarijärvellä 12. – 13. elokuuta. Sieltä oli kotiin tuomisina 11kultaa, 18 hopeaa sekä 21 pronssia, joukossa myös kaksi kappaletta kolmoisvoittoja! Kisoissa nähtiin paljon hienoja suorituksia, onnistumisia sekä uusia ennätyksiä. Alla linkki tuloksiin:

Onnittelut kaikille Tuiskun yleisurheilijoille, ohjaajille ja huoltajille hienosti sujuneesta kaudesta! Kisoja on vielä paljon jäljellä, nyt ehtii vielä hyvin tehdä omia uusia ennätyksiään tai vaikka kokeilla ihan uutta lajia!