Pihtiputaan Tuiskun kuntosalilla voit harjoittaa monipuolista kuntosaliliikuntaa. Sali on tilava ja varusteltu ajanmukaisesti. Salin yhteydessä on myös sauna, jonka käyttöä voit tiedustella Tuiskun toimistosta. Henkilökohtaista ohjausta kuntoiluun saat mm. paikallisen kansalaisopiston ryhmissä, joita salilla kokoontuu talvikaudella.

Kausi- ja yrityskorttien lunastus

Pihtiputaan Kiinteistöpalvelu Ky

Ruukintie 2

ma-pe klo 9-15

info@pihtiputaankiinteistopalvelu.fi 

014-561 561 tai 040 840 7984

Kuntosalin kertalippuja myynnissä: Grilli-Keidas Asematie 20.

Kuntosaliohjelmat sekä ohjaus (maksuttomat)

Raimo Paananen, 0400-344 398

Marko Tiainen, 044-541 787

Pihtiputaan luonto

Pihtiputaan puhdas luonto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ulkoliikuntaan ja kuntoiluun ympäri vuoden. Kirkonkylän länsipuolella olevan Pohjoisniemen metsäpolut ovat ihanteellisia sauvakävelyyn ja hölkkäämiseen. Eteläpuolella oleva Rapeikon luontopolku esittelee paikallista eläin- ja kasvikuntaa ja luonnonilmiöitä.
Talvisin Pihtiputaan kunnan liikuntatoimi pitää yllä monipuolista ja hyvin hoidettua latuverkostoa. Valaistujen latujen lisäksi voit hiihdellä pitempiä laturetkiä metsäisessä maastossa tai avoimella järven jäällä.
Pihtiputaan lukuisissa järvissä ja joissa on oivalliset mahdollisuudet esimerkiksi soutuun ja melontaan.

Tuiskun toimistossa on saatavana tietoa Pihtiputaan tarjoamista ulkoliikuntamahdollisuuksista sekä paikallisia maastokarttoja omatoimiseen retkeilyyn. Ota reilusti yhteyttä – me opastamme mielellämme!

Seuran kuntojaosto järjestää koulutustapahtumia ja kuntoilutempauksia vuodenaikojen ja kysynnän mukaan.

Yhteyshenkilö
Kuntojaoston puheenjohtaja/Laitteiden ylläpito
Marko Tiainen  puh, 044-541 7875